Fysiotherapie alleen telefonisch bereikbaar t/m 28 april

Beste cliënt,

Zoals u ongetwijfeld hebt meegekregen zijn de huidige maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus verlengt t/m 28 april. Dat betekend voor onze praktijk dat we geen fysieke behandelingen op de praktijk uit kunnen voeren. De afspraken die gepland staan vanaf 6 april op de praktijk komen bij deze allemaal te vervallen. De week voor 28e april zal de overheid met een nieuw advies komen, hierna zullen wij u berichten, middels email, facebook en website, wat dit gaat betekenen voor de fysiotherapie behandelingen.

Gezien de geruime tijd dat u niet bij de fysiotherapeut terecht kunt is er wel de mogelijkheid om een afspraak met onze fysiotherapeuten in te plannen voor een telefonisch consult of een consult via beeldbellen middels de afspraken app. Op deze manier kunnen wij u advies geven en eventueel oefeningen doornemen en/of een oefenprogramma doorsturen om uw klachten te verlichten of een terugval te voorkomen.

Mocht u hier gebruik van willen maken dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen door te bellen naar; 077- 3201730, zodat we een consult op afstand voor u in kunnen plannen. Mocht u ons niet meteen kunnen bereiken, dan zal de therapeut u zo spoedig mogelijk terugbellen. Het kan voorkomen dat u wordt teruggebeld met een anoniem nummer!

Vanaf 6 april is de praktijk iedere werkdag alleen nog telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 15.00 uur. Wij wensen jullie allemaal veel sterkte de komende tijd en blijf gezond!

Team Vividus Fysiotherapie.

Deel dit bericht: